TUNCAY YILDIRIM - - Android telefon tablet ipbox için ücretsiz iptv.apk uygulamaları 2024

TUNCAY YILDIRIM

Android telefon tablet ipbox için ücretsiz iptv.apk uygulamaları 2024

16 April, 2024 | INTERNET

Android için en iyi 8 IPTV uygulaması 2024

 

Android telefon ve Android TV’de, IPTV ile canlı tv izleyebilir, maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Evet youtube premium, netflix, dijitürk gibi abonelikler var ancak bunlar yüksek abonelik ücretleri istemekte. IPTV ise sizlere ücretsiz veya düşük bir ücret karşılığında canlı tv izleme imkanı sunuyor. Sizler için android cihazınızda ve smart TV’nizde kullanabileceğiniz en iyi iptv uygulamalarını listeledik.

 

En iyi IPTV uygulamaları
Bu yazıda en iyi iptv uygulamaları listesini sizlerle paylaşacağız. IPTV, canlı tv izlemenizi sağlayan bir teknolojidir. IPTV programı ise bu canlı yayınları görebilmenizi ve izleyebilmenizi sağlar. İyi bir IPTV uygulamasından beklenen şey ise kullanışlı olması ve donma, takılma gibi sorunlar yaşatmamasıdır. İşte en başarılı iptv uygulamaları.

 

IPTV Smarters Pro

 

undefined

 

 

Ücretli bir IPTV hizmetine abone olduysanız, sağlayıcının size IPTV Smarters Pro uygulamasının markalı bir sürümüne erişme şansı verecektir. Bu uygulama birçok distribütör tarafından tercih edilen bir uygulamadır.

Tabi, IPTV Smarters Pro için markalı bir sürüme sahip olmanıza gerek yoktur. Sağlayıcınızdan bir M3U URL’niz olduğu sürece, bunu uygulamaya ekleyebilir ve aynı özelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha da iyisi, Smarters Pro’nun bu “beyaz etiket” sürümü birden çok girişi kabul ederken, markalı sürümler genellikle bunu kabul etmez.

IPTV Smarters Pro mobil cihazlarda harika, ancak gerçekten TV’de parlıyor. Kesinlikle Android TV için olması gereken en iyi IPTV uygulamalarından biridir.

IPTV Smarters Lite indir (ücretsiz ve premium sürümü var)

TiviMate
Listemizde yer alan en iyi iptv uygulamalarından biri TiviMate’dir. Bu, Android TV Box kullanıcıları için mükemmel bir seçimdir. Uygulamanın mobil Android cihaz desteği henüz mevcut değil ancak şu anda geliştirme aşamasında ve yakında çıkması bekleniyor.

tivimate

TiviMate ile oynatma listelerinizi ve kanallarınızı çok sezgisel yollarla yönetmenize olanak tanıyan harika bir kullanıcı arayüzüne sahip olacaksınız. Hangi IPTV veya OTT sağlayıcısını kullandığınızdan bağımsız olarak, şu anda ne olduğunu ve yakında ne olacağını her zaman görebilmeniz için düzenli olarak güncellenen entegre bir TV rehberi programı vardır.

Uygulamanın kullanıcı arayüzü, özellikle büyük televizyon ekranları için tasarlanmıştır. Televizyonunuz kaç inç olursa olsun, uygulama arayüzü çok iyi şekilde çalışacaktır.

TiviMate indir

Lazy IPTV


IPTV uygulaması olarak önereceğimiz bir diğer uygulama Lazy IPTV uygulamasıdır. Lazy IPTV, M3U çalma listelerini açık görünüm, ZIP ve GZ formatlarında desteklemektedir. Uygulama ayrıca XSPF’deki (XML Paylaşılabilir Çalma Listesi Biçimi) çalma listelerini okuyabiliyor.

Lazy IPTV’ye yeni içerik eklemek oldukça kolaydır. URL’leri doğrudan web’den, cihazınızın panosundan yapıştırabilirsiniz. Uygulama, HTTP ve UDP akışlarıyla çalışır ve videoları doğrudan YouTube ve sosyal ağ VK’dan oynatabilir. İnternet radyo kanalları için yerleşik bir ses çalar da var.

Lazy IPTV android telefon ve tabletler için oldukça iyidir. Ancak tv gibi büyük ekranlarda pek önermiyoruz.

Lazy IPTV indir (ücretsiz)

OttPlayer
OttPlayer ile android telefon, tablet ve TV ile IPTV izleyebilirsiniz. Basit bir arayüze sahip olan uygulama oldukça hızlı bir şekilde çalışmakta ve donma gibi olumsuzluklar pek yaşanmamaktadır.

OttPlayer indir (ücretsiz)

Mobdro
Mobdro uygulaması, kullanıcıların Android cihazında ücretsiz olarak video yayınlamasına olanak tanır. En son filmleri, TV şovlarını, haberleri ve en sevdiğiniz kanal videolarını Android TV’de izlemek için en iyi seçimlerden biridir. Çünkü herkesin isteyeceği tüm özelliklere sahip. Mobdro, YouTube’da sürekli olarak en iyi videoları arar ve ardından kullanıcılara tüm bağlantıları tek bir yerde sunar. Uygulama Android 4.2 ve sonraki sürümlerde çalışan herhangi bir Android cihazında kullanılabilir.

Mobdro indir

Perfect Player IPTV
Perfect Player IPTV bir diğer popüler IPTV uygulamasıdır. Bu uygulama özellikle Android TV kullanıcıları arasında çok sevilmektedir. Uygulama M3U ve XSPF çalma listelerini destekler. Ve bir elektronik program rehberi eklemek istiyorsanız, XMLTV (ZIP, GZ, XZ) ve JTV’yi kullanabilirsiniz. Perfect Player IPTV gözü yormayan bir temaya sahip.

Perfect Player IPTV indir (ücretsiz ve premium versiyonu var)

IPTV Core
iptv

IPTV Core uygulaması, Google Play Store’de 10 milyondan fazla indirilme ile en popüler iptv uygulamalarından biridir.

Beklediğiniz gibi, uygulamaya M3U ve XSPF çalma listelerini ekleyebilirsiniz. EPG desteği XMLTV ve JTV biçimindedir. Bir UDP proxy’niz varsa (yerel alan ağınız üzerinden yüklenir), çok noktaya yayın akışlarını yürütmek için IPTV uygulamasını kullanabilirsiniz.

IPTV uygulamasının ücretsiz ve pro sürümleri bulunmaktadır. Pro sürümde reklam yoktur ve izlemeye devam et özelliği ile son izlediğiniz kanalı izlemenizi sağlar. Eğer TV’de IPTV kullanacaksanız uygulamanın pro sürümünü tercih edebilirsiniz.

IPTV Core indir (ücretsiz) | 

IPTV
Alexander Sofronov tarafından geliştirilen IPTV uygulaması en iyi ip tv uygulamaları arasında yer almaktadır. Bu iptv uygulaması, M3U ve XSPF çalma listeleri desteği, ebeveyn kontrolü, XMLTV ve JTV formatlarında EPG desteği gibi gelişmiş özellikleri ücretsiz sunmaktadır. Bunun yanında uygulamanın reklamsız Pro versiyonu da bulunmaktadır.

IPTV indir

Sizlerde yorum kısmından kullandığınız ip tv uygulamalarını önerebilirsiniz